sähköjen korjaustyöt taloyhtiöille

Päivystys 24h puh. 050 326 8213

Pyydä huoltotarjous

Nopea ja luotettava Sähköhuolto

Tarjoamme taloyhtiöille ja muille kiinteistöille sähköhuoltopalvelua eli sähkövikojen korjausta ja sähköjen kunnossapitoa. Huollamme ja korjaamme erilaisten kiinteistöjen pienet ja suuremmat sähköviat nopeasti ja huolellisesti. Huoltotöissä asiakkaitamme ovat esimerkiksi kiinteistöhuoltoyhtiöt Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla. 

 

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen huoltoyhtiöiden kanssa voimme tehdä pidempiaikaisen sopimuksen sähköjen huolto- ja korjaustöiden tekemisestä. Voimme korjata sähköt myös tuntityönä tai sopia suuremmissa kohteissa urakkahinnasta.

 

Jos huomaat, että kiinteistössä sähköt eivät toimi, kannattaa vika selvittää ja korjata mahdollisimman nopeasti. Sähköasentajillamme on vuosien kokemus erilaisten sähkövikojen korjaamisesta, joten vikojen paikannus ja korjaus onnistuvat nopeasti. Yleisimmät sähköviat pystymme korjaamaan saman tien, jos vian korjaamiseksi ei tarvitse hankkia varaosia. Varaosatkin saamme hankittua parissa päivässä.

Vikapäivystys 24h

Sähkövikojen päivystyksemme toimii ympäri vuoden. Tulemme paikalle mahdollisimman nopeasti ja pyrimme korjaamaan vian heti samalla kertaa.

Soita 24h puh. 050 326 8213

Pyydä tarjous huoltotöistä täyttämällä huoltotarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä

Ammattitaitoiset sähköasentajat

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon. Teemme kaikki sähköasennukset huolellisesti sähköturvallisuus huomioiden. Sähkö Mintillä sähköasennusten laadun takaa ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät. Työntekijöillämme on vuosien kokemus sähköalan töistä ja sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Sähkö Mintillä on S1-luokan pätevyys sähkötöissä eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä.

 

Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta työtä ja joustavaa palvelua sopivaan hintaan. Sähköasennusten lisäksi teemme tietoliikenne- ja antenniverkkojen asennukset, valokuituhitsaukset ja asennamme palo- ja murtohälyttimet. Asennamme kohteeseen myös valaisimet. Teemme kaikki kohteessa tarvittavat sähköasennustyöt.