sähköasennukset saneerauskohteissa
ammattitaidolla

Sähkötyöt joustavasti tilanteen mukaan

Sähkö Mintillä on vuosien kokemus erilaisten saneeraus- ja peruskorjauskohteiden sähköasennusten tekemisestä. Olemme olleet mukana toteuttamassa sekä pienempiä että laajempia saneerauskohteita kuten toimitilaremontteja. Saneerauskohteissa asiakkainamme ja yhteistyökumppaneinamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja muut yritykset Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla.

 

Saneerauskohteissa on huomioitava vanhat sähköasennukset ja se, että aina kaikki ei etene suunnitelmien mukaan. Kokeneet asentajamme osaavat ottaa saneerauskohteiden erityispiirteet huomioon. Saneerauskohteissa teemme sähköasennukset joustavasti muiden töiden etenemisen mukaan. Tarvittaessa neuvottelemme kohteen sähkösuunnittelijan tai muiden urakoitsijoiden kanssa parhaasta asennustavasta.

 

Saneerauskohteissa teemme kaikki tarvittavat sähkötyöt. Meillä on S1-luokan pätevyys eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä. Tarvittaessa teemme myös muut asennustyöt, kuten tietoliikenneverkkojen ja palo- ja murtohälyttimien asennukset. Teemme myös käyttöönottotarkastuksen tekemillemme sähköasennuksille ja täytämme vaadittavat pöytäkirjat.

Referenssit

Ammattitaitoiset sähköasentajat

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon. Teemme kaikki sähköasennukset huolellisesti sähköturvallisuus huomioiden. Sähkö Mintillä sähköasennusten laadun takaa ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät. Työntekijöillämme on vuosien kokemus sähköalan töistä ja sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Sähkö Mintillä on S1-luokan pätevyys sähkötöissä eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä.

 

Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta työtä ja joustavaa palvelua sopivaan hintaan. Sähköasennusten lisäksi teemme tietoliikenne- ja antenniverkkojen asennukset, valokuituhitsaukset ja asennamme palo- ja murtohälyttimet. Asennamme kohteeseen myös valaisimet. Teemme kaikki kohteessa tarvittavat sähköasennustyöt.