Uudiskohteiden sähköasennukset
ammattitaidolla

asuinrakennusten, toimitilojen ja teollisuuskiinteistöjen Sähköurakointi 

Sähkö Mint toteuttaa uudiskohteiden sähköasennukset luotettavasti ja laadukkaasti suunnitelmien mukaan. Asiakkainamme ja yhteistyökumppaneinamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja muut yritykset Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla.

 

Olemme tehneet sähkötöitä useissa erilaisissa uudiskohteissa. Teemme sähkötyöt sekä asuinrakennuksiin että toimitiloihin ja teollisuuskiinteistöihin. Meillä on S1-luokan pätevyys eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä. Teemme sekä pienempien kohteiden kuten rivitalojen että suurempien kohteiden sähköasennukset yhtä huolellisesti.

 

Kaikki sähkötyöt ja muut asennustyöt

Uudiskohteissa teemme kaikki sähkötyöt rakennuksen kaapeloinnista pinta-asennuksiin. Hankimme kaikki asennustöissä tarvittavat sähkötarvikkeet. Hankimme ja asennamme kohteeseen myös valaisimet. Tarvittaessa teemme myös muut asennustyöt, kuten tietoliikenneverkkojen ja palo- ja murtohälyttimien asennukset. Teemme myös käyttöönottotarkastuksen tekemillemme sähköasennuksille ja täytämme vaadittavat pöytäkirjat.

 

Olemme olleet mukana sekä KVR-urakoissa aliurakoitsijana että muissa rakennusprojekteissa. Työmme teemme aina sovitun mukaisesti. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja yhteistyön sujumiseen kanssamme.

Referenssit

Ammattitaitoiset sähköasentajat

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon. Teemme kaikki sähköasennukset huolellisesti sähköturvallisuus huomioiden. Sähkö Mintillä sähköasennusten laadun takaa ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät. Työntekijöillämme on vuosien kokemus sähköalan töistä ja sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Sähkö Mintillä on S1-luokan pätevyys sähkötöissä eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä.

 

Meille tärkeintä on tyytyväiset asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta työtä ja joustavaa palvelua sopivaan hintaan. Sähköasennusten lisäksi teemme tietoliikenne- ja antenniverkkojen asennukset, valokuituhitsaukset ja asennamme palo- ja murtohälyttimet. Asennamme kohteeseen myös valaisimet. Teemme kaikki kohteessa tarvittavat sähköasennustyöt.